Η Διαδρομή

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 και ξεκίνησε δυναμικά με την παραγωγή προϊόντων χάρτου διαγράφοντας μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στον κλάδο.

Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, ενισχύοντας την εξειδίκευση στην επεξεργασία χάρτου, επενδύοντας στο R&D και δημιουργώντας νέες σειρές καινοτόμων προϊόντων.

Το Όραμα

Με παραγωγικές επενδύσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία 12 χρόνια, τα προϊόντα βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι χάρη στην κορυφαία ποιότητά τους.

Στρατηγικός στόχος είναι τα προϊόντα και τα brands της εταιρείας να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο μέσω ισχυρών και μακροχρόνιων συνεργασιών παγκοσμίως.

Servin

Η Servin προσφέρει ποιοτικά προϊόντα χάρτου υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή ικανοποιώντας τον πιο απαιτητικό καταναλωτή και επαγγελματία.

Softex

Τα προϊόντα Softex συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία, βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι παραμένοντας στην πρώτη θέση προτίμησης χάρη στην απαράμιλλη ποιότητά τους.

Διασφάλιση Ποιότητας

Η εταιρεία έχει ξεχωρίσει στην ελληνική και ξένη αγορά χάρη στη διασφάλιση ποιότητας και την εφαρμογή των αυστηρότερων προδιαγραφών στα προϊόντα και στην παραγωγή της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων της.

Το εργαστήριο ελέγχου ποιότητας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας πιστοποιημένα μηχανήματα και διενεργεί καθημερινά ελέγχους στις πρώτες ύλες κατά την παραλαβή τους και στο τελικό προϊόν.

Ιδιωτική ετικέτα

Δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αλυσίδες SUPER MARKET στην Ελλάδα και το εξωτερικό παράγοντας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις στρατηγικές ανάγκες του πελάτη.

Παραγωγική Δυνατότητα

Η εταιρεία διαθέτει 3 εργοστάσια στις Αχαρνές και τη Μεταμόρφωση και 1 εργοστάσιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Για την παραγωγή προϊόντων χάρτου έχουμε εξοπλίσει τα εργοστάσιά μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους (Omet, Perini, Multipack, Optima κ.ά.).

Με πρωτοποριακές τεχνολογίες και με οδηγό το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της η Intertrade προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι αξίες μας

Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει προϊόντα συνώνυμα της κορυφαίας ποιότητας, υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον καταναλωτή και τον επαγγελματία, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.