Ευρεία γκάμα
προϊόντων

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας για οικιακή και επαγγελματική χρήση, χαρτομάντηλα τσέπης και χαρτομάντηλα facial.

Στρατηγική
συνεργασία

H Intertrade αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων χάρτου στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Βάζουμε τις βάσεις για μακροχρόνιες συνεργασίες με στόχο την αμοιβαία επιτυχία σχεδιάζοντας επιτυχημένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Εξασφάλιση
Ποιότητας

Η τεχνογνωσία και οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας εξασφαλίζει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας υψηλών προδιαγραφών. Μας εμπιστεύονται για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας οι μεγαλύτεροι λιανεμπόροι στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Με σεβασμό στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει, η Intertrade παράγει και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label).

 

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων αυτών, η εξαιρετική τους ποιότητα, η συνέπεια στην παράδοση μεγάλων παραγγελιών, καθώς και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων,  επιβεβαιώνονται από τη μακροχρόνια συνεργασία της Intertrade με μεγάλες αλυσίδες Super Market.

Ποιότητα
Παραγωγής

Για την Intertrade η προσέγγιση της ποιότητας είναι μία συνεχής, μόνιμη και αυστηρά καθορισμένη διαδικασία που εξασφαλίζει τις εγγυήσεις για τη συνεπή παρουσία της Εταιρείας στον χώρο των δραστηριοτήτων της.

Πιστοποιημένη
Παραγωγή

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το εξειδικευμένο προσωπικό της Intertrade μεριμνά για την απρόσκοπτη λειτουργία των 14 γραμμών παραγωγής και τη σωστή συντήρηση των μηχανών που διαθέτουν τα 4 εργοστάσια της Εταιρείας.